8 неща, които ще ви накарат да се почувствате невероятно

Да бъдеш щастлив е много по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Тук сме се спрели на 10 лесни начина, които ще ви накарат да се чувствате невероятно всеки ден, от момента, в който се събудите, до момента, в който си легнете, споделят от 7kefa.com.

Пийте повече вода

Искате ли да се почувствате невероятно само за секунди? Пийте вода!

„Повечето хора не пият достатъчно вода “, казва Стефани Павър , регистриран диетолог. „Просто увеличавайки приема на това основно хранително вещество, можете да подобрите енергията, да придобиете умствена концентрация и бдителност, да подобрите баланса на кръвната захар, да намалите главоболието, да смекчите запека и да избегнете инфекции на пикочните пътища и камъни в бъбреците.“

Смейте се

Независимо дали ще прочетете няколко банални вица или ще гледате забавен филм, смехът наистина е най-доброто лекарство, що се отнася до вашето настроение.

Вземете си домашен любимец

Прекарвайте повече време с вашите пухкави приятели. Според проучване, студентите в университета, които контактуват с домашните любимци само за 10 минути, бележат значително намаляване на нивата на хормона на стреса кортизол.

Гледайте сладки видеа с животни

Отделянето на време за гледане на сладки видеа с животни може дори да ви направи по-продуктивни.

Направете комплимент на някого

Ако искате да се почувствате отлично и да дадете положителна енергия към другите, опитайте се да направите комплимент на някого. Докато казвате нещо приятно и истинско, гарантирано настроението ви ще се повиши.

Напишете за чувствата си

Дори ако не всичките ви чувства са добри, споделянето им на хартия може да ви накара да се почувствате по-добре в дългосрочен план.

Запишете това, за което сте благодарни

Проследяването на нещата в живота ви, които вървят добре, е доказан начин за поддържане на щастието“, казва терапевтът Рафи Билек

Насладете се на малко свободно време преди лягане

Малко време далеч от вашите мобилни устройства, особено през нощта, ще ви направи бързо щастливи. „Внасянето на телефона / таблета в спалнята ви често е твърде примамлива идея. Това не само не е продуктивно или релаксиращо, екраните излъчват синя светлина, която намалява качеството на съня “, казва остеопатът Шарлот Ууд

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре