5 реплики, които хората казват, когато искат да изневерят

Малко хора се събират с изричното намерение да изневерят. Впечатляващата истина обаче е, че изневярата определено е реалност за твърде много двойки. Всъщност приблизително 16 процента от омъжените жени и мъже признават, че са изневерявали, твърди vijde.com.

.

И така, какво можете да направите, за да не разбият сърцето ви? Е, първата стъпка е да разберете какви са знаците, че партньорът ви мисли за изневяра. Определено, добре е  да сте  внимателни, ако партньорът ви стане прекалено любопитен за това, кога ще се приберете.

Ето няколко редовни реплики, които изрича почти всеки, планиращ да изневери.

  1. „Какво би направил, ако ти изневеря … хипотетично?“

Ако партньорът ви някога каже нещо подобно, тогава трябва да помислите, че това е нещо, което искрено мислят да правят или поне, че в момента не са щастливи във връзката.

  1. „Харесва ли ти новата ми прическа?“

Ако вашият партньор има една и съща прическа от десетилетие, но един ден се прибере у дома със смело ново фризьорско творение, това може да „означава усилие да впечатлите друг човек“.

И не само новата прическа трябва да ви притеснява. Всякакви големи промени във външния вид, като „ отслабване , покупка на нови дрехи или по-често гримиране“, биха били фини признаци на изневяра.

  1. „Съжалявам, че не ти отговорих на съобщенията днес, много бях натоварен.“

Вашият партньор преди пишеше всеки час, но сега използва „твърде голямата заетост“ като извинение, за да бъдете свободен през целия ден. Ако това ви звучи познато, тогава бъдете внимателни: може да е едно от червените знамена, че изневярата е на хоризонта.

  1. „Ще пътувам много повече по работа.“

Дори ако съпругът ви никога не е мислил за изневяра преди това, повишението в службата, което предлага възможности за пътуване, а това може да означава проблеми в рая. За съжаление, разполагаемият доход, съчетан с пътуване до работа, прави изневярата доста удобна.

  1. „На работа всичко е наред.“

Когато една връзка не работи, може да откриете, че партньорът ви споделя все по-малко с вас. Ако преди ви разказваха всичко, което се случва на работа, а сега: „ Нищо интересно не се е случило “. Споделянето е знак за близост и връзка – и когато това се влоши, това е знак, че вие ставате все по-разединени.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре