Чистенето никога няма да е същото след като прочетете това

На всеки се е случвало да се опитва да почисти трудно достъпни места в дома, но дори и след часове труд, няма резултат. Ето няколко безценни съвета, които със сигурност ще улеснят тази досадна домакинска дейност.

Вътрешността на чантата

Използвайте лепкавия валяк по дъното на празната чанта, за да съберете мръсотията, изпадалите дреболии и др.

Замърсени свещи

Поставете мръсната свещ в чорап и го разтъркайте по повърхността й. Неабразивният найлон ще почисти восъчната повърхност, без да се залепва по нея.

Лентови щори

Потопете чорап в смес от равни части оцет и вода. Поставете го върху ръката си и го използвайте за почистване на двете страни на щорите на прозореца едновременно.

Зацапани телевизионни екрани

Плъзнете филтър за кафе през прашни и стари компютърни монитори и плазмени телевизионни екрани, за да премахнете наслагванията.

Неприятна миризма в кухнята

Смелете корите от портокал и лимон, за да придадете на вашата кухня невероятна свежа цитрусова миризма без никакво усилие.

Космите на домашните любимци

Минете през килима със стъклочистачката, за да премахнете космите от домашни любимци. Гумираното острие бързо ще вдигне козината от килима.

Прашни дрехи

Срежете дупка в центъра на кърпа и я поставете върху закачалка, за да не се събира прах по хубавите рокли и кожени якета.

 

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре