Факти от астрологията, които ще ви оставят без думи

Два знака заемат президентския пост в САЩ

Ако разгледаме всички президенти на САЩ, Скорпион и Риби се появяват по-често от всеки друг знак. Има само трима президенти в Близнаци, което го прави най-нетрадиционния.

Ракът е най-опасен

Според анализ на данните от ФБР става ясно, че Раците са най-често арестувани от всички зодиакални знаци, а престъпленията им често са по-сериозни от останалите.

Най-старият хороскоп е наистина стар

Най-старият хороскоп, който е бил открит, е от 29 април, 410 г. пр. Хр. Това се счита за началото на астрологията.

Лъвовете имат огромен успех във фитнеса

Проучване сред 10 000 жени установи, че представителите на зодия Лъв е два пъти по-вероятно да тренират във фитнеса в сравнение с всеки друг знак.

В Япония се използва кръвна група вместо зодиакални знаци

Вместо астрологични знаци, в Япония, хората приписват личностни черти на кръвната група, така че не е необичайно някой за да те опознае, да те попита каква е кръвната ти група.

Девите са дискриминирани

В Китай, един работодател публикува обяви за работа, в които се търсят конкретно кандидати, които не са  специално  Деви. Скорпионите също не са желани. Жената, която е публикувала обявата, казва, че е така, защото те са склонни да бъдат „ свирепи и критични “.

Стрелците има голяма вероятност да станат известни

Изследванията, проведени от Napodiuma установиха, че хората, роден в знака на Стрелеца, са два пъти по-склонни да станат известни, от всички останали.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре