Така действието на маслото от чаено дърво е много по-ефективно

Маслото от чаено дърво се добива от листата на дървесен вид, който е вирее в Австралия. Въпреки името си, маслото от чаено дърво всъщност няма връзка с чая, който пием. Неговите антисептични свойства се използват като начин за лечение на различни инфекции. Но маслото от чаено дърво не е просто добра нетрадиционна медицина.

Той също така има полза за сухата ви коса, мазна коса и сърбеж по скалпа. Така че, след като излезете от душа, си сложете масло от чаено дърво, за да придадете добър вид на косата си.

Измийте и подхранете косата си както обикновено.

Изсушете с кърпата и избършете косата си.

Капнете около 10 капки масло от чаено дърво в дланта на ръката си и леко разтрийте ръцете си, за да разнесете маслото. Масажирайте маслото в скалпа, след това го разнесете по кичурите. Използвайте повече или по-малко масло от чаено дърво, в зависимост от дължината и дебелината на косата.

Изсушете и оформете косата си както обикновено.

Можете също така да добавите 10 до 15 капки масло от чаено дърво в обикновена бутилка шампоан, за да помогнете при сухота, мазна коса и сърбеж на скалпа. За най-добри резултати оставете шампоана на главата си за 10 минути преди изплакване и подсушете. Внимание

Спрете да използвате масло от чаено дърво върху косата и скалпа, ако забележите зачервяване, обрив, дразнене или засилен сърбеж.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре