Съдбата преобърна живота на самотна жена, която се погрижи за 5 деца на своя брат

Има малка вероятност някъде вече да сте чели историята на Синтия П. Стафърд. Донякъде е история и на нейния брат, който загива при нелеп инцидент. Тя взима неговите пет деца и решава да ги отгледа като самотна майка. И ако това не е достатъчно голямо предизвикателство, Синтия е трябвало да помага и на своя баща да свърже двата края.

През януари, 2007 година вече ситуацията е нетърпима, парите ѝ едва стигали. Тя и нейното огромно семейство споделяли жилище с големина от едва 90 квадрата. Имала проблем да плаща сметките. Постоянно се чудила защо пък не може тя да спечели от тотото. Абсолютно има нужда от тези пари и то не за нещо тривиално.

Не знам дали е съдба, не знам дали е късмет, но тя решава да участва и наистина печели. И то голяма награда от цели $112 милиона. Просто това ѝ е било мечта, от много време. И ти можеш да откриеш множество различни награди като се сдобиеш с Drift регистрация.

Тя разбира за тази награда през 2004 година, числата веднага се запечатват в нейната глава. Фокусира се върху идеята, че иска да спечели точно тази сума.

Тя е толкова сериозна и упорита, че използва всякакви методи за привличане на късмета. Спала е с числата на бележка под възглавницата си, медитирала е с мисълта за печалбата, визуализирала е как ще се чувства, когато спечели, разказват от Efbet 365.

И три години по-късно нещата се получават. Тя се сдобива с точната сума, от точната игра, така както си е мечтала толкова време. Синтия смята, че успехът и се дължи на „Закона за привличането“  и нейните големи надежи.

И най-важното в цялата история е, че тя не захвърля този шанс на вятъра. Решава всички финансови проблеми на своето семейство и дори създава своя филмова компания. Това и позволява да следва своите мечти.

Чуди се как точно е успяла? Участвала по няколко пъти в месеца, без да прекалява, но стремейки се да бъде редовна. Посочва числата, които ѝ идват на ум в първия момент, няма стратегия с еднакви такива. И до ден днешен тя продължава да участва на същия принцип. Може съдбата да се усмихне втори път, нали? Настоящият Drift казино бонус може осигури тази усмивка и за теб.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре