Прането стана истинско удоволствие след като разбрах тези неща

Сигурно ви се е случвало да се чудите кое можете да пуснете за пране в пералнята и кое не. За ви улесним максимално, ние от Napodiuma, ще споделим някои тънкости в прането.

Плюшени играчки

Поставете всяка плюшена играчка в отделна торба за пране и настройте машината да пере и изплаква. Използвайте студена вода (топлата или гореща вода може да стопи лепилото на играчката) и половината от обичайното количество перилен препарат. Пуснете играчките през втори цикъл на изплакване, за да премахнете цялата пяна и ги оставете да изсъхнат на въздух.

Ръкавици за фурна

Сложете ръкавиците заедно с кухненските кърпи.

Баскетболни шапки

Напръскайте шапките с препарат за отстраняване на петна и ги оставете да поседят около пет минути. Пуснете шапките на кратък цикъл, като използвате студена вода. Оформете всяка шапка и ги оставете да изсъхнат на въздух.

Маратонки

Извадете връзките от гуменките или маратонките и ги пъхнете в калъфка за възглавница, където няма да се заплетат. Извадете всякакви вътрешни подметки или подложки от маратонките и хвърлете обувките и калъфките за възглавници във вашата пералня, може да прибавите и няколко кърпи, за да не се удрят обувките в барабана. Добавете нормално количество перилен препарат, както и малко оцет, за да дезодорирате. Включете пералнята на деликатен цикъл за студено пране. Оставете обувките и връзките на обувките да изсъхнат.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре