Няма мъжки гардероб без тези костюми

Ако сте влизали в магазин с цел да си изберете костюм през последните пет години, консултантите са ви насочили към един от двата основни цвята в шивашкия канон: син или сив. И бихте имали право да го направите. Това е най -традиционният и многофункционален костюм.

Но това същевременно е доста скучно. Да, вероятно бихте могли да носите един и същ син костюм пет дни и никой няма да ви забележи. Но не искате ли да бъдете забелязани? Не е ли това част от причината да си купуваме хубави дрехи, за да могат хората да видят колко хубаво изглеждаме?

Смелият цветен костюм може да не е особено практичен, но е по-интересен, отколкото този на градски банкер, а когато се носи добре, е много по-стилен. И не е нужно да се разхождате по подиума или по червения килим, за да го носите. Независимо дали имате нужда от нещо специално като облеклото за коктейли или просто искате да зашеметите околните в офис костюм, вие сте попаднали на правилното място.

Идеален в този случай е костюм с цвят на сметана. Възможностите за носене на цвят сметана са по-ограничени, отколкото носенето на тъмни цветове със сигурност. Той е подходящ за топлото време.

За онези, които искат да се разграничат от синьото, зелено – особено тъмните нюанси – може да бъде добър вариант. Той е изненадващо гъвкав и ще се комбинира добре с неутралите, които вероятно вече съставляват голяма част от гардероба ви.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре