Никога не ходете с тези неща на работа

Водещите световни стилисти съветват дамите да избягват някои модели дрехи, аксесоари и обувки, когато отиват на работа. Те биха създали впечатление, че се отнасяте несериозно към бизнеса.

Дрехи без излишни воланчета и украси

Запазете тези дрехи за уикенда. Тези къдрици и волани може да са били хит през 90-те години, но сега са напълно недопустими за офиса.

Твърде предизвикателен и пъстър маникюр

Тънкото изкуство за нокти, като тънка метална ивица, може да изглежда елегантно на ноктите, особено в по-творческа работна среда. Но прекаляването с цветовете, добавките и моделите е твърде много за оперативка при шефа. Оставяйте ваденките, неоните и скъпоценните камъни за уикенда или когато имате тематично парти или някаква среща с приятели.

Дрехи с животински принтове

Леопардовият печат може да е подходящ и предизвикателен за някои случаи, но не и за работа. Не е добра идеята да сте с животински принт от главата до петите. Придържайте се към един аксесоар – помислете за блуза, шал или обувка – с премерен, малък принт и запазете останалата част от облеклото в неутрален оттенък и с чисти линии.

Бижута за коса

Блестящите гребени и щипки изглеждат божествено в прическата ви за някое празнично парти, но са напълно недопустими в офиса. Ако трябва да носите някакъв аксесоар за коса, пропуснете блестящите неща.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре