Не правете тези 3 неща, ако не искате за остареете преждевремнно

С остаряването си сме склонни да се вманиачаваме от това да изглеждаме и да се чувстваме по-млади, твърди istinskiistorii.com. Ние проверяваме всяка нова линия в модата, стресираме се от всеки сив косъм и обновяваме гардеробите си, за да създадем илюзия, че не сме толкова стари, колкото всъщност сме. Но в много случаи не външният вид е този, който допринася за стареенето, а нещата, които правим всеки ден, се отразява на лицата ни. Дори говоренето по телефоните или спането на неподходящи възглавници може да ни състари допълнително. Ето кое може да се отрази зле на нашето младежко излъчване.

  1. Редовно пренебрегване на приятелите

Когато мислите за нещата, които могат да увеличат шанса ви за дълъг, здравословен живот, вероятно по подразбиране се спирате на диета и упражнения. Но както се оказва, да имаш добри приятели също е от ключово значение.

  1. Опитвате всякакви неподходящи диети

Тези, които се стремят да живеят по-здравословно, често започват с по-здравословно хранене. Но залагането на най-новата модна диета може да доведе до точно обратния резултат, особено след като диетата, която включва сериозни промени в хранителните ви навици, обикновено не се спазва и често води само до следващата диета.

  1. Пиене на вода от пластмасови бутилки

Не, това няма нищо общо с химикалите, които могат да изтекат от пластмасовите бутилки (макар че и това трябва да се има предвид). Според Антъни Ю , доктор по медицина, холистичен специалист по красота и автор на The Age Fix: „Пиенето от бутилки с вода ни кара да свиваме устните си многократно и въпреки че водата хидратира кожата ни, някои лекари смятат, че многократното свиване на устните ги кара  да се набръчкат повече.“ Юн казва, че решението е да „пием от бутилки с широк отвор или, ако трябва да използвате бутилка с малки отвори, след това е добре да напръскате с водата отворената си уста. „

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре