Как да се облечем, когато тръгваме на почивка

Предстои ви пътуване и трябва да съберете дрехите, които ще носите на почивката.

Ключово умение за съвременната дама е да има самодисциплина и да сложи в куфара само тези дрехи, които наистина ще използва по време на почивката и те няма да изискват носенето на 10 куфара.

Някои се дразнят от разрешението за малко багаж, въведено от повечето авиокомпании, за да извлекат максимум печалби, които могат да натрупат печалба от таксите за свръх багаж на непрактичните дами. Един чифт сандали, миниатюрна колекция от базови продукти за коса и тяло, и вие сте наполовина готови. Това означава, че всяка една дреха, която взимате, трябва да се използва максимално.

Да предположим, че отивате на лятна почивка, където напускате дома ранно сутринта, прекарвате половин ден в хладни летища и самолети, а след това излизате на слънце и жега. Вашият пътнически костюм трябва да бъде събран от дрехите, които ще носите по време на почивката. Така че никакви дънки и никакви специални блейзери, ако ще бъдете на почивка на плажа. Вместо това, носете шикозни коктейлни панталони с принтове. Отгоре сложете потник или тениска, някаква еластична жилетка или яке, нещо достатъчно меко и приятно за времето на полета. То ще може лесно да се прибере в чантата, когато излезете от летището.

Удобните сандали ще довършат перфектната ви визия.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре