Искате да впечатлите любимата? Направете това!

Денят на Свети Валентин е чудесен начин да зарадвате любимия. Това не означава, че не трябва да прави малки изненади и в останалото време от годината. Всички ние имаме нужда да знаем, че сме обичани и нужни някому.  

Толкова е жалко това паническо купуване на подаръци – сякаш всеки човек на земята внезапно си спомня за любимия до себе си. Всичко може а е много по-лесно и вълнуващо, ако се обърнем към обикновените неща, които ни заобикалят.

Организирайте романтична вечер под звездите

Нощното небе не е просто романтично, то не е резервирано три седмици по-рано и е достатъчно голямо, че няма да се натъкнете на никой друг с една и съща идея. За да разгледате звездите, трябва да имате място далеч от изкуствената светлина, уютни постелки за сядане, приложението Sky View Lite, за да идентифицирате какво се вижда над вас, плюс нещо за разпускане – шампанско или квалитетно вино. Разбира се, всеки голям план има враг, а в този случай – облаците.

Бягство в бутиков хотел

Прекарването на Свети Валентин в един изискан хотел е добра идея за хората, които могат да си го позволят. Има и знак „Не безпокойте“, който можете да използвате, без да се чувствате виновен. Означава, че всички обикновени убийци на настроението средни страсти – родители, които неочаквано се появяват, пощальонът, който се нуждае от подпис – са елиминирани.

Пресъздайте първата си среща

Особено впечатляващо е да пресъздадете първата си среща с любимия човек. Така му казвате, че помните всичко и това е  много важно за вас. Облечете се със същите дрехи или поръчайте храната, която тогава сте яли, изберете същата бутилка вино. Това е толкова романтично.

Все пак, има още стотици начини и моменти, в които да споделите любовта си.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре