Вземете части от няколко рецепти и отслбнете

Одобрявате или не, докато се опитваме да се отървем от  излишните килограми, сме опитвали всякакви модерни и стари диети. Всички искаме това да стaнe веднага, но не е възможно.

Истината е, че модните диетите ви карат да отслабнете. Ето защо, тези диети са идеално наречени прищявка, което означава, че те не винаги са подкрепени от науката и не могат да ви съдействат в дългосрочна загуба на тегло. Тези диети следват някои здравословни принципи на хранене, които се използват по екстремен начин. Но това все още не означава, че тези диети са лоши.

Ограничавайте преработени храни

Известната палео диета се основава на теорията, че ние не трябва да ядем това, което пещерните хора не са яли. Диетата включва постни протеини (месо и риба), ядки и семена. Диетата включва яденето на зърнени храни, бобови растения, рафинирана захар и млечни продукти. Диетата се фокусира главно върху храни, които са богати на хранителни вещества и вода, което от своя страна ще ви накара да се наситите и да се чувствате сити за по-дълго.

Съвети за загуба на тегло за вкъщи

Да не се яде това, което нашите баби и дядовци не познават и ядат, винаги е здравословно и безопасно. Защо да консумирате храни, които съдържат титанов диоксид (бонбони, понички, дъвки) или бромирани растителни масла (използвани в газирани напитки), когато можете да изберете здравословните възможности?

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре