Ако сте минали 40-те, не ставайте за смях с тези неща

Ако сте 40-годишен мъж, има дълъг списък от неща, които трябва да оставите в миналото – всичко от скутери, неподходящи дрехи и обувки, до най-лошата прическа, която човек може да има, сочи IstinskiIstorii.com . На вашата авторитетна възраст съществува голям брой с неща, с които е препоръчiтелно да се сбогувате.

  1. „Смешни“ вратовръзки

Вече не си най-забавният човек на партито на братята си. Време е да си купиш по-сериозна вратовръзка.

  1. Огромни купчини пране

Ако някога сте изрекли изречението: „Аз отново нямам чисто бельо “, време е да огледате сериозно вашите житейски приоритети. Никой 40-годишен мъж не би трябвало да стигне до там, че да се промъква някъде без бельо.

  1. Късмелийската дреха

Съжалявам, но тази разръфана стара тениска, която отказвате да изперете, не е същото като така наречените „късметчета“ на Майкъл Джордан. Моля, не ни карайте да ви убеждаваме, че не сте Майкъл Джордан.

  1. Скутер

Никой, който използва скутер като основен начин на транспортиране, не носи костюм или има среща в 9 часа. Същото трябва да се каже, че ховyрбордовете също попадат в категорията забранени артикули за 40-годишен мъж.

  1. Суичъри

Ти си прекалено зрял за тази визия. И ако вашата защита на любимия ви суичър е: „Марк Зукерберг носи такъв всеки ден! Той е главен изпълнителен директор. Да, но той също не е на 40.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре